Verenigde Hengelsport Regio Dordt

Opgericht 1 December 2018

jeugd6k

De afdeling jeugd van de VHRD organiseert elk jaar een jeugdcompetitie voor alle kinderen en jeugd vanaf ca 6 jaar - 18 jaar uit de regio Dordrecht , een lidmaatschap is niet nodig.

Deze competitie heeft uiteraard een wedstrijd element , maar is ook bedoeld om kinderen te leren en te helpen vissen. Hiervoor staan ervaren vissers klaar om te helpen.

De wedstrijd start begin mei en duurt ca 8 wedstrijd avonden en worden in de vijvers van Dordrecht gehouden. Bij de hengelsport winkels en in de plaatselijke krant wordt hier aandacht aan gegeven.

Kinderen die al een keer hebben meegedaan krijgen bericht.

De wedstrijden worden op Dinsdag avond gehouden van 19:00 - 20:30 in verschillende groepen gehouden op basis van leeftijd.

Het inschrijf geld wordt laag gehouden en daar krijgen de kinderen voer, aas voor en aan het eind van de wedstrijd krijgt ieder kind een prijs.

Ook wordt er tussendoor een extra wedstrijdavond ouders-kinderen georganiseerd, dan kunnen de ouders met hun kind samen vissen. Deze wedstrijd wordt meestal gehouden dinsdag na 2e pinksterdag.

Kinderen die ervaring en zin hebben aangeven dat ze ook interesse hebben in andere wedstrijden die door Sportvisserij Zuidwest Nederland en Spotvisserij Nederland worden georganiseerd.
De leiding van de jeugdvisserij kunnen je hierbij helpen.

Verder is het mogelijk om bv vanuit scholen een visles aan te vragen bij Sportvisserij Zuid West Nederland.
Deze organisatie brengen alle spullen die nodig zijn mee en vanuit de VHRD wordt er hulp geboden.

Er wordt verder nagedacht om buiten de jeugd wedstrijd ook andere activiteiten te organiseren.

 

VHRDDordrecht Facebook Page  VHRDDordrecht Instagram Pagina 

visplanner2Met VISplanner zie u direct op Google Maps kaart waar u met uw VISpas(sen) wel en niet mag vissen. Er is uitgebreide informatie over het water beschikbaar. Daarnaast ziet u eenvoudig waar er handige visvoorzieningen in de buurt zijn.

Download nu uw mobiele VISplanner app. Onmisbaar voor onderweg!

Voor Iphone

Voor Android

Wie is online

We hebben 72 gasten en geen leden online